Nieuws

In 2015 tijdens het 10-jarig lustrum van de Groene Velden vond de eerste editie van de Duo ½ Marathon Lelystad plaats. Het evenement was een groot succes met meer dan 30 koppels. In 2016 is het evenement weer gehouden met meer deelnemers. En ook voor 2017 staat er een editie op de agenda!

De deelnemers leggen als duo, hardlopend en fietsend, een route van 21.1 km af. Tijdens de route kan er door de duo's, zo vaak als men wil, worden gewisseld tussen het lopen en fietsen. Er is geen wedstrijdelement aanwezig. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen, jong en oud, kunnen meedoen aan de DML. Na afloop is er een lunch zoveel mogelijk van producten van lokale ondernemers.

DML nieuwsbrief afsluitend

30 mei 2016 Eind mei is de vierde nieuwsbrief verschenen. Lees de online versie van de nieuwsbrief.

DML nieuwsbrief mei

15 mei 2016 In mei is de derde nieuwsbrief verschenen. Lees de online versie van de nieuwsbrief.

DML nieuwsbrief april

17 april 2016 In april is de tweede nieuwsbrief verschenen. Lees de online versie van de nieuwsbrief.

DML nieuwsbrief maart

10 maart 2016 In maart is de eerste nieuwsbrief verschenen. Lees de online versie van de nieuwsbrief.

RunnersWorld Lelystad hoofdsponsor

5 februari 2016 In 2016 heeft RunnersWorld Lelystad aangegeven graag het evenement te steunen. Als organisatie zijn we RunnersWorld daar erg dankbaar voor!

Vergunningen zijn binnen

27 februari 2016 De Gemeente Lelystad heeft vandaag vergunning verleend waardoor we nu iedereen kunnen laten weten dat het evenement nu definitief zal plaatsvinden op zondag 22 mei 2016!

Inschrijving geopend

1 maart 2016 Vanaf nu is de inschrijving voor de tweede editie van de Duo ½ Marathon Lelystad officieel geopend. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal plekken is beperkt. Ga gauw naar de inschrijfpagina.